3

Lukukinkerit: TEM älyverkkotyöryhmän väliraportti

3.11.2017, Helsinki

Työpaja pidetty ja lausunto julkaistu.

Työ- ja elinkeinoministeriö nimitti älyverkkotyöryhmän vuonna 2016. Se on toimikautensa puolivälissä ja julkisti väliraportin, johon he pyytävät palautetta 10.11.2017 mennessä. Tässä työpajassa käsitellään väliraportin sisältöä ja sen sisältämiä kysymyksiä, tavoitteena on valita Lähienergialiiton kannanoton pääkohdat ja niiden sisältö

 

Lähienergialiitto järjestää jäsenilleen työpajan, jossa käsitellään TEM:n älyverkkotyöryhmän väliraportin sisältöä ja siinä esitettyjä kysymyksiä. Tavoitteena on valita Lähienergialiiton kannanoton pääkohdat ja niiden sisältö. Työpajan vetäjänä ja puheenjohtajana toimii puheenjohtaja, professori Raimo Lovio.

Aika: 3.11.2017, 9.00 – 12.00
Paikka: Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun päärakennus, Runeberginkatu 14-16, Istuntosali A-153 (ala-aulasta oikealle, 0,5 kerrosta ylöspäin, ovesta sisään ja vasemmalle, istuntosali on n. 20m päässä oikealla). Halukkaille on tarjolla Skype-yhteys.

 

Työpajaan valmistautumista varten on toivottavaa, että kaikki osallistujat ovat lukeneet Älyverkkotyöryhmän väliraportti 9.10.2017.

Ilmoittaudu työpajaan.

Ohjelma

  • Avaus: Raimo Lovio, Lähienergialiitto ja Aalto-yliopisto
  • <ohjelma tarkentuu lähipäivinä>

Lisätietoja

Järjestöpäällikkö Tapio Tuomi, tapio@lahienergia.org

Lyhyt kirjoitus älyverkkotyöryhmän väliraportin julkistamisesta

 

Takaisin tapahtumiin