Suomen johtava aurinkosähkötoimittaja ja alan eurooppalaiset pioneerit vievät Suomalaista huippuosaamista maailmalle

Suomen johtava aurinkosähköjärjestelmien toimittaja Solnet Green Energy Oy laajentaa toimintaansa Eurooppaan aurinkosähköalan pioneerien tukemana. Dr. Winfried Hoffmann, Philip Wolfe, Dr. Tapio Alvesalo on nimetty Solnet Group B.V. hallituksen jäseniksi. Solnet Group B.V. on Hollantiin perustettu Solnet Green Energy Oy:n tytäryhtiö joka tarjoaa älykkäitä aurinkosähköratkaisuita suuryrityksille Euroopassa.

 

Solnet Group on aurinkosähköntuotannon ja -varastoinnin digitalisoitumiseen erikoistunut yritys. Toimintavarmuus, etähallinta, matalat elinkaarikustannukset, järjestelmän integrointi osaksi taloautomaatiota ja energiahankintaa sekä tuotantotietojen hyödyntäminen markkinointiestinnässä ovat merkittäviä etuja jota IoT ja älykkäät järjestelmät tarjoavat. Olemme erittäin tyytyväisiä saatuamme kansainvälisen kasvumme tueksi Winfriedin, Philipin ja Tapion kaltaiset aurinkosähköalan uranuurtajat.” kertoo Arttur Kulvik, toimitusjohtaja Solnet Group B.V..

Dr. Winfried Hoffmann on aurinkosähköalan veteraani jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta. Hän on toiminut SMA Solar Technology AG ja SolarFabrik AG hallintoneuvoston jäsenenä, RWE SCHOTT Solar GmbH hallituksen puheenjohtajana, Solar Business Group Applied Materials Inc teknologiajohtajana sekä varatoimitusjohtajana, Scientific Advisory Board jäsenenä Fraunhofer Institute for Solar Energy Systems (FhG-ISE) Freiburgissa, ISFH, ZSW ja NEXT-instituutissa. Hän on toiminut johotehtävissä Saksan Solar Industry Association (BSW-Solar) ja on ollut pitkäaikainen EPIA:n (nykyisin Solar Power Europe) hallituksen jäsen ja puheenjohtaja.

Philip Wolfe on uusiutuvan- ja yhteisöenergia-alan pioneeri. Hän toimi ensimmäisenä BP Solarin johtajana, perustaja jäsenenä European Photovoltaic Industry Association (EPIA) ja Community Energy England järjestöissä. Vuonna 2016 hänelle myönnettiin Member of the Order of the British Empire (MBE) arvonimi työstään energia-alalla.

Dr. Tapio Alvesalo on Suomen aurinkosähköliiketoiminnan perustajia, uusien energiateknologioiden ja cleantech alan pioneeri joka on toiminut NAPS Internationalin toimitusjohtajana, Fortum Oyj:n teknologiajohtajana, EPIA:n puheenjohtajana sekä Millenium Prize säätiön puheenjohtajana.

Solnet Group B.V. laajentaa Solnet Green Energy Oy:n Suomessa erinomaisesti menestynyttä liiketoimintamallia kansainvälisille markkinoille. Solnet Green Energy Oy on Suomen johtava aurinkosähköjärjestelmien toimittaja joka on toimittanut Suomen suurimmat aurinkovoimalat. Yritys tarjoaa älykkäitä aurinkosähköjärjestelmiä, energiavarastointia ja IoT integrointipalveluita yrityksille. Solnet Green Energy Oy:n perustajat Arttur Kulvik ja Kaj Kangasmäki ovat teknologia pohjaisen liiketoiminnan kehittämisen ja IoT järjestelmäsuunnittelun pitkäaikaisia ammattilaisia.

Solnet Group B.V.:n tajoaa älykkäitä aurinkosähköratkaisuita jotka takaavat parhaan tuoton sijoittajille ja loppuasiakkaille optimoinnin, tomintavarmuuden, kustannustehokkuuden ja ennustettvauuden avulla. Yritys keskittyy aurinkosähkömarkkinan digitalisoitumisen luomiin liiketoimitamahdollisuuksiin.

 

Lisätietoa

Arttur Kulvik, CEO, Solnet Group B.V., Tel. +358 50 342 7719 arttur.kulvik@solnet.fi

Kaj Kangasmäki, Chairman of the Board, Solnet Group B.V., Tel. +35840 501 4429 kaj.kangasmaki@solnet.fi

Winfried Hoffmann, Member of the Board, Senior Advisor, Solnet Group B.V., winfried@hoffmann-ase.de

Philip Wolfe, Member of the Board, Senior Advisor, Solnet Group B.V., philip@wolfeware.com

Tapio Alvesalo, Member of the Board, Senior Advisor, Solnet Group B.V., tapio.alvesalo@solnet.fi

 

 

Kirjoittaja:

Tapio Tuomi
Suomen Lähienergialiitto ry
tapio(at)lahienergia.org

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>