3

Suomalaisen aurinkosähkön edelläkävijät aloittavat tiiviin yhteistyön

Areva Solar ja Solnet Green Energy Oy aloittavat yhteistyön älykkäiden aurinkovoimaloiden toimituksissa

 

Areva Solar ja Solnet Green Energy Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen älykkäiden aurinkovoimaloiden myynnistä ja toimituksista yrityksille. Kumppanit tarjoavat yhdessä asiakkaille räätälöidyt uusiutuvan energian ratkaisut, joissa yhdistyy kotimaisuus, päästöttömyys, energiatehokkuus ja käytön helppous. Aurinkopaneelit valmistetaan Salossa, ensimmäisessä suomalaisessa aurinkopaneelitehtaassa.

 

Areva Solar ja Solnet Green Energy Oy mahdollistavat kotimaisten SaloSolar aurinkopaneelien hyödyntämisen älykkäissä aurinkovoimalahankkeissa kansainvälisesti kilpailukykyisen hintaan. Yrityksen tai kotitalouden katolla toimivan oman aurinkovoimalan tuottama sähkö on jopa 50% edullisempaa kuin ostosähkö verkosta. Nykyaikaiset älykkäät voimalat takaavat parhaan tuoton kaikissa olosuhteissa ja ne voidaan asentaa vapaasti myös haastaviin kohteisiin. Älypuhelinsovelluksen ja verkkopalvelun avulla tuotannon ja voimalan toiminnallisuuden seuraaminen reaaliajassa on helppoa ja yksinkertaista.

 

Areva Solarin tuotevalikoima on laaja ja SaloSolar aurinkopaneelit ovat korkealaatuisia jonka lisäksi tuote on suomalainen, valmistus tehdään Salossa. Yhteispaketointi lisää jo ennestään korkeaa kotimaisuusastetta aurinkovoimalahankkeissa. Paikallisesti tuotetun aurinkosähkön ympäristövaikutus sekä kotimaisten paneelien käyttö tuovat myös viestinnällistä lisäarvoa monille asiakkaillemme. Tämä on tärkeä osa palvelukokonaisuutta jonka haluamme tarjota. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyön aloittamisesta” kertoo Arttur Kulvik Solnet Green Energy Oy:stä.

 

Lisätietoja

http://solnet.fi/
Arttur Kulvik, SolNet Green Energy Oy
Puh. +358 50 342 7719, arttur.kulvik@solnet.fi

 

Kirjoittaja:

Tapio Tuomi
Suomen Lähienergialiitto ry
tapio(at)lahienergia.org

 

Solnet Green Energyn lehdistötiedote 5.4.2016

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>