Savo-Solar toimittaa keräinkentän Søllestedin aurinkolämpöprojektiin

Lähienergialiiton jäsenyrityksen Savo-Solarin onnistumiset Tanskan markkinoilla saivat jatkoa: nyt 0,7 miljoonan euron toimitus.

Keräinkenttä rakennetaan touko-elokuun aikana tänä vuonna. Toimituksen arvo Savo-Solarille on noin 0,7 miljoonaa euroa. Søllestedin kaukolämpölaitoksen omistaa tanskalainen energiayhtiö Lolland Varme A/S, joka on osa Lolland Forsyning A/S-yhtiötä

Toimitus liittyy Savo-Solarin ja Dansk Energi Servicen (DES) yhteistyöhön. Yhtiöt solmivat vuonna 2015 yhteistyösopimuksen, joka kattaa avaimet käteen -periaatteella toimitettavien aurinkolämpölaitosten myynnin ja kehittämisen Tanskassa. Dansk Energi Service toimittaa energiaratkaisuja ja huoltopalveluja etupäässä kaukolämpöasiakkaille ja on yksi tämän alan johtavista toimijoista Tanskassa.

Toimitusjohtaja Jari Varjotie: ” Søllestedin projekti on vahva osoitus Savo-Solarin ja Danske Energi Servicen yhteistyön molemminpuolisista hyödyistä. Yhä useammat energiayhtiöt haluavat tehdä laitteiden hankintasopimukset avaimet käteen -periaatteella, jolloin he saavat kokonaisen järjestelmän yhdeltä toimittajalta. Savo-Solarin ja Dansk Energi Servicen tuotteet ja teknologiat täydentävät toisiaan ja yhtiöt pystyvät yhteistyössä tarjoamaan aurinkolämmön kokonaisratkaisuja kilpailukykyisesti. ”

SAVO-SOLAR OY

Jari Varjotie

toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jari Varjotie

Puh: +358 400 419 734

Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.fi

Ingrid Östhols, viestintä

Puh: +46 721 810 867

Sähköposti: ingrid.osthols@savosolar.se

Savo-solarin lehdistötiedote 1.3.2016

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>