3

Savo-Solar ja meksikolainen yhtiö Jorgensen aloittavat yhteistyön

Savo-Solar on allekirjoittanut sopimuksen meksikolaisen Jorgensen -yhtiön kanssa saadakseen jalansijaa latinalaisen Amerikan aurinkolämpöenergialaitosten markkinoilla, joissa on valtava potentiaali. Sopimus antaa Jorgensenille yksinoikeuden myydä ja toimittaa Savo-Solarin tuotteita ja ratkaisuja Meksikossa, Perussa ja Chilessä.

 

Jorgensen-yhtiöllä on osaavat ja ammattitaitoiset resurssit. Flemming Jørgensenillä, Jorgensen-yhtiön toimitusjohtajalla on vankka kokemus suurten aurinkolämpöjärjestelmien asennuksesta kaivosyhtiöille Latinalaisella Amerikassa. Hän tuntee paikalliset markkinat ja asiakkaat hyvin. Lisätietoja yhtiöstä: www.jorgensen.com.mx/home.

Flemming Jørgensen:Olen erittäin ylpeä Savo-Solarin kumppanuudesta. Heidän innovaationsa – erittäin tehokas, teolliseen käyttöön tarkoitettu tasokeräin – mahdollistaa sen, että asiakkaamme voivat tuottaa enemmän energiaa pienemmältä pinta-alalta. Savo-Solarin Tanskaan toimittamat suuret aurinkokeräinkentät ovat hyvä referenssi ja vahva laadun tae sekä minun asiakkailleni että minulle.

Jari Varjotie, Savo-Solarin toimitusjohtaja: “Latinalainen Amerikka on alue, jolla on valtava käyttämätön potentiaali aurinkolämmön hyödyntämiselle. Alueella on kehittynyt teollisuus ja aurinkoinen ilmasto, jonka ansiosta aurinkoa hyödyntävät teknologiat ovat taloudelliselta kannalta kiinnostavia. Meidän on toimittava paikallisesti, jotta voisimme tarjota asiakkaille heidän ansaitsemaansa palvelua. Yhteistyössä Jorgensenin kanssa voimme nyt toteuttaa tätä periaatetta. Asiakkaat toimivat yhdessä paikallisen yhtiön kanssa ja saavat palvelua omalla aikavyöhykkeellään, samalla kun he saavat käyttöönsä erittäin tehokkaan teknologian. Jorgensenilla on osaaminen, kokemus ja paikallinen verkosto, ja meillä taas on teknologia ja kokemusta onnistuneista suurista järjestelmistä. Tämä yhdistelmä tekee meistä parhaan energiaratkaisujen toimittajan Latinalaisen Amerikan teollisille asiakkaille.

 

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com

 

Kirjoittaja

Tapio Tuomi
Suomen Lähienergialiitto ry
tapio(at)lahienergia.org

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>