3

Savo-Solar ja isoplus Fjernvarmeteknik lujittavat yhteistyötään

Savo-Solar on allekirjoittanut tanskalaisen isoplus Fjernvarmeteknik A/S:n kanssa yhteistyösopimuksen, joka koskee kaukolämmön ja suurten teollisten asennusten avaimet käteen -toimituksia asiakkaille. Savo-Solar ja isoplus ovat jo aiemmin tehneet menestyksellistä yhteistyötä useissa projekteissa.

 

Molempien yhtiöiden tärkeimpänä tavoitteena on auttaa asiakkaitaan kaikkialla maailmassa saamaan käyttöönsä paras mahdollinen lämmitysjärjestelmä.

isoplus A/S toimittaa valmiita esieristettyjä putkijärjestelmiä kaukolämmön ja -jäähdytyksen tarpeisiin. Perheyhtiö on perustettu vuonna 1989 ja se on markkinajohtajana tuonut markkinoille jatkuvasti uusia teknologioita. Tähän mennessä isoplus on suunnitellut, valmistanut ja eristänyt tuhansia kilometrejä kaukolämpöputkistoja.

Jari Varjotie, Savo-Solar Oyj:n toimitusjohtaja: “Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyön jatkumiseen isoplus-yhtiön kanssa, sillä heillä on maailman paras tietämys ja osaaminen isojen aurinkolämpöjärjestelmien putkiratkaisuista. Asiakkaat haluavat kokonaistoimituksia ja yhteistyössä isoplus-yhtiön kanssa meillä on paremmat mahdollisuudet osallistua suuriin tarjouskilpailuihin ja voittaa sopimuksia ja markkinosuuksia yhdessä. Näemme yhteistyössä suuren potentiaalin ja uskomme, että se hyödyttää tulevaisuudessa meitä molempia .


Lisätietoja

Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti:
jari.varjotie@savosolar.com

 

Kirjoittaja

Tapio Tuomi
Suomen Lähienergialiitto ry
tapio(at)lahienergia.org

 

Lähde: Savo-Solar tiedote 21.11.2017

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>