Puheenjohtaja Raimo Lovio palkittiin työstään puhtaan energian edistämisessä

Lähienergialiitto käynnisti perinteen, jolla palkitaan työstä puhtaan energian edistämiseksi. Ensimmäinen Lähienergia-pöytästandaardi luovutettiin puheenjohtaja, professori Raimo Loviolle 15.12.2017 juhlallisin menoin.

 

Lähienergialiiton tavoitteena on tehdä puhtaan energian – uusiutuvan energian ja energiatehokkuuden parantamisen – käytöstä ja käyttöönotosta mahdollisimman helppoa ja kannattavaa suomalaisille. Lisäksi puhtaan energian ratkaisut tuovat lisää työtä Suomeen, parantavat kansantaloutta ja tuovat vientimahdollisuuksia. Lähienergialiitto on ottanut käyttöön tavan, jolla palkitaan ansioituneita ja innovatiivisia puhtaan energian edistäjiä.

Ensimmäinen Lähienergia-pöytästandaardi luovutettiin puheenjohtaja, professori Raimo Loviolle. Perusteluissa todetaan, että Lähienergialiiton toiminnan käynnistäminen vaati suuria diplomaattisia kykyjä, sekä innovatiivista otetta, jotka laajasti tunnistetaan Raimoa kuvaaviksi luonteenpiirteiksi.

 

Karoliina Auvinen muisteli omassa kiitospuheessaan Lähienergialiiton perustamista “Kun suunnittelimme Lähienergialiiton perustamista, totesimme uusiutuvan energian toimialan olevan hyvin hajanainen ja ristiriitainen. Haasteena oli tunnistaa diplomaattinen ja arvostettu henkilö, jolla on kyvykkyys yhdistää toimialaa. Pitkän harkinnan jälkeen tähän vaativaan tehtävään löytyi ainoastaan yksi mitat täyttävä ehdokas: professori Raimo Lovio. Onneksi hän suostui tehtävään ja Lähienergialiiton kasvu on osoittanut, että valinta oli paras mahdollinen“.

 

Lähienergia-pöytästandaardin Lähienergialiiton puolesta luovuttivat Tarja Hellstén, Karoliina Auvinen ja Tapio Tuomi.

 

Kirjoittaja

Tapio Tuomi
Suomen Lähienergialiitto ry
tapio(at)lahienergia.org

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>