3

OptiWatti valittiin globaalin cleantech -kilpailun Suomen ehdokaslistalle

16.7.2016 Uutiset | Avainsanat: , ,

Lähienergialiiton jäsenyritys OptiWatti jatkaa menestyspolulla. Heinäkuussa OptiWatti valittiin yhdeksi Suomen ehdokkaaksi Later Stage Award kilpailuun.

Later Stage Award on yksi maailman seuratuimpia cleantech-kilpailuja, jossa on nyt edetty kunkin maan kilpailuehdokkaiden nimeämisvaiheeseen. Kymmenessä eri kategoriassa voittoa tavoittelevat niin sanotut myöhemmän vaiheen cleantech-yritykset, jotka edustavat monipuolisesti puhtaan teknologian eri toimialoja, kuten jätehallintaa, kestävää rakentamista, kuljetusta ja energiatehokkuutta.

Suomesta kilpailun ehdokaslistalle pääsivät seuraavat cleantech-yritykset: Naturvention (bioenergia ja -materiaalit), Wirepas (vastuulliset it-ratkaisut), Aidon (vastuulliset it-ratkaisut), Easy LED (energiatehokkuus ja valaistus), Greenled (energiatehokkuus ja valaistus), Enersize (energiatehokkuus ja valaistus), OptiWatti (Energiavarastot ja älykkäät sähköverkot), Nuukasolutions (Energiavarastot ja älykkäät sähköverkot), Linkker (kuljetus) ja RePack (jätehallinta).

 

Kirjoittaja:

Tapio Tuomi
Suomen Lähienergialiitto ry
tapio(at)lahienergia.org

 

Lisätietoja Nordic Innovation Accelerator oy:n tiedotteessa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>