3

Opetusvideoprojekti jatkuu uusilla videoilla

Lähienergialiiton, Metropolia Ammattikoulun sekä yritysten yhteinen opetusvideoprojekti jatkuu jälleen. Projektin tarkoituksena on tuottaa kaikkiaan noin 10 kappaletta 5 minuutin mittaisia opetusvideoita vapaaseen käyttöön, jotka kattavat aihepiiriltään kaikki olennaiset keinot tuottaa kiinteistöissä ja niiden läheisyydessä uusiutuvaa energiaa.

 

Sosiaalisesta mediasta haetaan yhä enemmän tietoa, ja erityisen suosittuja ovat videot. Toisaalta myös hyvästä opetusaineistosta on pulaa.Kehityksessä on syytä olla tiiviisti mukana!

 

Lähienergialiitossa opetusvideoiden suunnittelu ja toteutus alkoi keväällä 2016 ja sai silloin myös Suomen sähköturvallisuuden edistämiskeskukselta STEK:lta tukirahan. Kevätlukukauden aikana tuotettiin Nivoksen, GreenEnergy Finlandin sekä Helenin kanssa aurinkosähkövideo, sekä Savo-solarin ja Sundialin kanssa aurinkolämpövideo. Kummatkin ovat katsottavissa ja linkitettävissä Lähienergialiiton YouTube-kanavassa.

 

Nyt syksyllä on tarkoitus tuottaa 4 uutta videota, joista ensimmäisenä valmistuvat yhteistyössä Optiwatin ja Fourdegin kanssa älykkääseen lämmönohjaukseen liittyvä opetusvideo sekä yhteistyössä Pistokkeen ja Rototecin kanssa geoenergiaan liittyvä opetusvideo. Muihin aihepiireihin etsitään yhä uusia aktiivisia yrityksiä!

 

Valmista videoperhettä markkinoidaan mm. alaan liittyviin opetuslaitoksiin sekä hyödynnetään Lähienergialiiton omassa toiminnassa. Neutraalit opetusvideot ovat mitä parasta esittelymateriaalia myös yrityksille itselleen. Lisää tietoa hankkeesta.

 

Kirjoittaja

Maaria Laukkanen
Lähienergialiiton aktiivi ja videoprojektin vetäjä

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>