Markkinointipalveluita tarjolla Lähienergialiiton jäsenille ja alan muille toimijoille

Nyt Lähienergialiiton yhteisöjäsenien ei tarvitse etsiä kaukaa toimialaamme ymmärtäviä markkinointipalveluita.  Lähienergialiitto tarjoaa laaja-alaista ja asiantuntevaa apua markkinointiin, joka sisältää jäsenetuna näkyvyyden myös Lähienergialiiton sähköisten kanavien kautta (nettisivut, Facebook, Twitter, LinkedIn).

 

Lähienergialiitto tarjoaa yhteisöjäsenilleen ja muille alalla toimiville asiantuntevaa apua markkinoinnin toteuttamiseen. Liiton palveluiden erityisenä vahvuutena on markkinointiosaamisen rinnalla energia-alan osaaminen ja uusiutuvien vaihtoehtojen ymmärrys.

 

Lehdistötiedotteet, referenssijutut, web-sivut sisältöineen ja kaikki muu järjestyy. Jos yritykseltäsi puuttuu esite tai mitä tahansa muuta markkinoinnin materiaalia, tarjoamme apua. Tässä joitakin esimerkkejä hinnoitteluineen. Jos et löytänyt tarvitsemaasi – kysy lisää!

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Jouko Lampila

Markkinointiviestinnän ammattilainen ja lähienergia-asiantuntija

Puh 0400 609 233
jouko(at)lahienergia.org

 

Kirjoittaja:

Tapio Tuomi
Suomen Lähienergialiitto ry
tapio(at)lahienergia.org

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>