Työryhmät

Lähienergialiitossa toimii neljä ryhmää:

  • Johtajafoorumi
  • Lausunnot ja kannanotot työryhmä
  • Hanke- ja koulutustyöryhmä
  • Tutkijafoorumi

Työryhmiin voi liittyä ryhtymällä Suomen Lähienergialiiton jäseneksi. Jos olet jo jäsen, voit ilmoittautua ryhmiin mukaan ottamalla yhteyttä ryhmien puheenjohtajiin tai yhteyshenkilöihin.

 

Johtajafoorumi

Lähienergialiitto järjestää johtajafoorumin jäsenille päättäjä- ja verkostoitumistapaamisia vähintään 4 kertaa vuodessa. Johtajafoorumin jäsenet voivat pitää esityksiä ja puheenvuoroja Lähienergialiiton tilaisuuksissa.

Vetäjä: hallituksen puheenjohtaja Raimo Lovio, raimo.lovio (at) aalto.fi

 

Lausunnot ja kannanotot työryhmä

Työryhmässä valmistellaan Lähienergialiiton kannanotot ja lausunnot. Vuosina 2015-2017 fokuksessa on energiastrategiaan, uusiutuvan sähkön ja lämmön tuotannon & käytön taloudellisiin ohjauskeinoihin, nollaenergiarakentamiseen ja lähienergian lupakäytäntöihin vaikuttaminen.

Vetäjä: järjestöpäällikkö Tapio Tuomi, tapio (at) lahienergia.org, 040 568 7351

 

Hanke- ja koulutustyöryhmä

Työryhmässä valmistellaan Lähienergialiiton hankkeita ja koulutuksia. Työryhmään ovat tervetulleita henkilö- ja yritysjäsenet, jotka haluavat toteuttaa hankkeita tai koulutuksia Lähienergialiiton nimissä (katso tästä miten). Lisäksi ryhmässä koordinoidaan käynnissä olevia hankkeita.

Vetäjä: järjestöpäällikkö Tapio Tuomi, tapio (at) lahienergia.org, 040 568 7351

 

Clean energy researchers network

Lähienergialiitto ylläpitää uusiutuvan energian ja energiatehokkuuden tutkijoiden, opettajien, professorien ja kouluttajien tiedonvaihtofoorumia. Mikäli edustat kohderyhmää, liity ryhmän jäseneksi Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/groups/Clean.energy.researchers.network.Finland/.  Tutkijat voivat toimia Lähienergialiitossa neuvonantajina tai asiantuntijoina. Tutkijoilta toivotaan myös energia-aiheisia kirjoituksia Lähienergialiiton blogiin.