3

Lähienergialiiton uutiskirje 6/2015

Lähienergialiitto haluaa levittää ymmärrystä suomalaisen uusiutuvan energian käytöstä mahdollisimman laajelle yleisölle. Nyt on tarjolla mahdollisuus tilata kuukausittainen uutiskirje Lähienergialiiton toiminnasta. Toivottavasti sisältö tyydyttää ja tilaat uutiskirjeen.

 

Tulevia tapahtumia

Lähienergialiitto jatkaa ponnisteluja juuri julkaistun kannanoton toimenpide-ehdotusten toteuttamisen puolesta. Nämä toimenpide-ehdotukset tarkentavat erityisesti hallitusohjelman kärkihanketta ”Hiilettömään, puhtaaseen ja uusiutuvaan energiaan kustannustehokkaasti”, jotta hallituksen tavoitteiden saavuttaminen ja konkreettisten investointien liikkeellelähtö sekä cleantech-alan liiketoiminnan kasvu voidaan varmistaa.

 

Poimintoja Lähienergialiiton viimeaikaisesta toiminnasta

Toukokuun lopussa pidettiin Lähienergialiton sääntömääräinen kevätkokous. Jatkoimme poliitikkovierailujen sarjaa, tällä kertaa vieraana oli kansanedustaja Satu Hassi.

 

Perjantaina 22.5. järjestettiin kevään huipentumana Lähienergiatori-tapahtuma Helsingin ytimessä Narinkkatorilla. Tapahtuma oli menestys: 50 näytteilleasettajaa ja lähes 4 000 kävijää, jopa aurinkoinen ilma suosi tapahtumaa. Päivän sisällöstä ja tunnelmista pääset nauttimaan tämän kirjoituksen avulla.

 

Uutiskirjeen tavoite

Lähienergialiiton tavoite on edistää suomalaista uusiutuvan energian käyttöä ja siihen liittyvää teknologiaa ja liiketoimintaa. Yksi tärkeä osa liiton toiminnasta on myöskin Lähienergialiiton ja sen jäsenten toiminnasta tiedottaminen. Nykymaailmassa viestintäkanavia on monia ja me pyrimme palvelemaan jäsenistöämme ja sidosryhmiämme mahdollisimman monessa kanavassa. Siksi tämä kerran kuukaudessa sähköpostilla lähetettävä uutiskirje. Kaikki Lähienergialiiton uutiskirjeet löytyvät tämän linkin avulla.

 

Muita Lähienergialiiton uutisia ja vilkasta blogausta pääset seuraamaan tämän linkin avulla. Kaikki Lähienergialiiton viralliset julkaisut taas löytyvät tämän linkin avulla.

 

Kirjoittaja:

Tapio Tuomi
Suomen Lähienergialiitto ry
tapio(at)lahienergia.org

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>