3

Lähienergialiiton tutustumismatka ja Energiateollisuuden haastattelututkimus

16.8.2013 Uutiset

Nyt on mahdollisuus päästä tutustumaan lähienergian tuotantoon Metropolian aurinkolaboratoriossa ja Kouvolan seudun ammattiopiston Biosammossa, sekä osallistua tutkimukseen, jolla sujuvoitetaan itse tuotetun energian liittämistä sähköverkkoon.

Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Sitra järjestävät 19.9.2013 klo 8-17 tutustumiskäynnin Metropolian aurinkolaboratorioon Espoossa ja Kouvolan seudun ammattiopiston koulutus- ja tutkimuskeskus Biosampoon Anjalassa. Lisäksi pääset tutustumaan Lähienergialiiton toimintaan. Tilaisuus on osallistujille maksuton.

Ilmoittaudu lähienergiaretkelle tästä

Energiateollisuus on toteuttamassa haastattelututkimusta, jonka avulla kehitetään lomaketta energian pientuotannon sähköverkkoon liittämisen sujuvoittamiseksi. Jotta toimenpide olisi vastaisuudessa niin sujuva kuin mahdollista, Energiateollisuus kaipaa nyt pientuottajien näkemyksiä lomaketta kehittäessään.

Mikäli olet energian pientuottaja ja haluat mukaan kehitystyöhön, ota yhteyttä tutkimuksen toteuttajaan User Intelligenceen (tutkimus(a)userintelligence.com) saadaksesi lisätietoja ja sopiaksesi haastatteluajan. Tutkimukseen osallistujille on luvassa 40 euron lahjakortti. Korkeintaan tunnin kestävät haastattelut järjestetään seuraavan parin viikon aikana. Tutkimukseen osallistuminen ei vaadi etukäteisvalmisteluita.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>