3

Lähienergialiiton tuottamiin opetusvideoihin etsitään lämpöpumppu- tuulivoima- ja bioenergia-alan yrityksiä

Lähienergialiiton opetusvideoprojektissa tuotetaan hyvin monikäyttöinen, yhteensä noin kymmenen videon opetusvideoperhe YouTubeen.

Esimerkiksi koulutus-, markkinointi- ja itseopiskelukäyttöön sopivan paketin on tarkoitus kattaa kaikki olennaisimmat uusiutuvan energian ja energiatehokkuuden ratkaisut. Videot toimivat myös erillisinä tiettyyn aiheeseen liittyvinä tietoiskuina. Kussakin videossa esitellään järjestelmää tai palvelua esimerkkien, haastattelujen, laskelmien ja animaatioiden avulla.

Käsikirjoitukset ja toteutus tehdään yhteistyössä Eksergia.fi -opetussivujen energia-asiantuntijan ja Sleep Late Filmsin kanssa. Yritykset saavat oman videonsa käyttöoikeudet, ja toisaalta Lähienergialiitto hyödyllistä materiaalia puhtaiden teknologioiden käytön edistämiseksi ja myyttien murtamiseksi Suomessa. Videoita on tarkoitus toteuttaa erityisesti talven ja alkukevään 2017 aikana, joten kiinnostus siihen osallistumiseksi kannattaa esittää nopeasti! Mikäli kiinnostuit, katso projektin traileri:

Tällä hetkellä hankkeessa etsitään tuulivoimaan, lämpöpumppuihin ja bioenergiaan (biokaasu, tulisijat, mikro-CHP-laitokset, kattilat…) liittyviä osaajia ja yrityksiä. Valmiina tai pian valmistumassa ovat hankkeen aurinkolämpö-, aurinkosähkö, älykäs lämmönohjaus- ja geoenergiavideot. Myös muita kuin mainittuja aihepiirejä otetaan projektin aikana tuotantoon, esimerkiksi sähköautot ja energiakorjaukset voivat olla olennainen osa uuden energiajärjestelmän ratkaisuja!

Jos kiinnostuit asiasta, ota yhteyttä Maaria Laukkaseen, joka on  Lähienergialiiton aktiivi ja opetusvideohankkeen vetäjä: maaria laukkanen, p: 050 300 8486.

Projektiin ovat tällä hetkellä osallistuneet alla näkyvät yritykset. Projektia rahoittaa myös Sähköturvallisuuden edistämiskeskus ry (STEK).

logot_opetusvideoprojekti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>