3

Lähienergialiiton syyskokouksessa tutustuttiin uudistuneeseen eduskuntataloon

Lähienergialiiton jäsenet kokoontuivat sääntömääräiseen syyskokoukseen 22.11.2017. Asialistalla olivat vuoden 2018 toimintasuunnitelman ja budjetin hyväksyminen, hallituksen jäsenten valinta ja vierailu remontoituun eduskuntataloon. 

 

Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2018 toimintasuunnitelma ja budjetti (lähetetään jäsenille seuraavan uutiskirjeen yhteydessä). Vuoden 2018 teemoina tulevat olemaan lämmitys ja joustavat resurssit sekä liikenteen vaihtoehtoiset energialähteet ja palvelut.

Syyskokous valitsi Lähienergialiiton hallituksen vuodeksi 2018. Uutena puheenjohtajana toimii Tarja Hellstén Vantaan energiasta pitkäaikaisen puheenjohtajan, professori Raimo Lovion jatkaessa hallituksen jäsenenä.

 

Remontoidussa eduskuntalossa teimme tutustumiskierroksen Sarianna Mankin ja Karoliina Kähösen ohjauksessa.

Sarianna Mankki esittelee eduskuntataloon kuuluvat rakennukset aluksi pienoismallin avulla. Kuvaaja Tapio Tuomi

 

Tutustumiskierros sisälsi mm. valtiosalin, valtiopäiväsalin ja eduskuntatalon arkkitehtuuria ja historiaa. Kuvat Tapio Tuomi

 

Vierailun aluksi ja päätteeksi keskustelimme uusiutuvan energian edistämisestä ja energiapolitiikan kiemuroista kansanedustajien kanssa. Paikalla olivat Hanna Kosonen, Satu Hassi ja Harri Jaskari.

Kansanedustajat Satu Hassi, Harri Jaskari ja Hanna Kosonen. Kuva Tapio Tuomi

 

 

Kirjoittaja

Tapio Tuomi
Suomen Lähienergialiitto ry
tapio(at)lahienergia.org

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>