3

Jussi Teijonsalo GreenEnergy Finland Oy:n toimitusjohtajaksi

Jussi Teijonsalo, DI, on nimitetty GreenEnergy Finland Oy:n (GEF) toimitusjohtajaksi vastuullaan kehittää yhtiön organisaatiota ja liiketoimintaa strategisten kasvutavoitteiden saavuttamiseksi. Yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2015 toiminut perustajaosakas Miko Huomo keskittyy jatkossa täysipäiväisesti strategisten kumppanuuksien ja uusien liiketoimintakonseptien kehittämiseen kasvun vauhdittamiseksi sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

 

Jussi Teijonsalo aloittaa tehtävässään välittömästi. Hän on toiminut 20 vuotta energiatoimialalla liiketoiminnan kehitys-, neuvonanto- ja johtotehtävissä, viimeksi Gasum Oy:n strategiajohtajana.

Aikaisemmin hän on toiminut mm. Fennovoima Oy:n kaupallisena johtajana, johtajana ICECAPITAL pankkiiriliikkeessä sekä apulaisjohtajana PwC:n energiaryhmässä.

Hallituksen puheenjohtaja Christoffer Ehrnrooth kommentoi: “GreenEnergy Finlandin jatkuva kasvu kaipaa vahvistusta yhtiön johtamiseen. Jussin laaja kokemus ja näkemys energiatoimialan tulevasta kehityksestä auttaa meitä tekemään oikeita valintoja yhä kiihtyvän muutoksen keskellä.

Yhtiön kehityksen tässä vaiheessa uusien liiketoimintamahdollisuuksien kehittäminen vaatii täyspäiväisen huomioni ja siirrän toimitusjohtajan tehtävät luottavaisena Jussille.” jatkaa Miko Huomo.

Olen todella innostunut päästessäni mukaan rakentamaan aurinkoenergian ja älykkäiden energiajärjestelmien edelläkävijän seuraavaa kasvuporrasta. Miko ja koko GEFin tiimi tekee hienoa työtä uusien ratkaisujen ja kumppanuuksien kehityksessä ja toteutuksessa, mistä viimeisimpänä osoituksena yhtiö on valittu edustamaan Suomea European Business Awards -kilpailussa.” sanoi Teijonsalo.

 

Lisätietoja

GreenEnergy Finland: Hallituksen puheenjohtaja Christoffer Ehrnrooth, puh +358 (0) 400 573 599 tai sposti: christoffer.ehrnrooth@gef.fi

 

Kirjoittaja:

Tapio Tuomi
Suomen Lähienergialiitto ry
tapio(at)lahienergia.org

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>