Jussi Ojanen Naps Solar –konsernin johtoon

Naps Solar -konsernin toimitusjohtajaksi on 1.3.2017 alkaen nimitetty energia-alan asiantuntija, DI Jussi Ojanen. Naps Solar Oy on Suomen vanhin ja kansainvälisesti yksi kokeneimmista aurinkosähköratkaisujen palvelutoimittajista, jolla on vahvan kasvun strategia aurinkosähkömarkkinan uudessa aallossa. Taalerin Kiertotalous-pääomarahasto on Naps Solarin suurin omistaja.

 

Diplomi-insinööri Jussi Ojanen on nimitetty Naps Solar Oy:n ja sen tytäryhtiöiden toimitusjohtajaksi 1.3.2017 alkaen. Ojanen siirtyy tehtävään Pöyryn liikkeenjohdon konsultoinnin johtajan tehtävästä ja on toiminut aiemmin muun muassa Advenin toimitusjohtajana ja Fortumin sähkön kuluttajamyynnin johtajana. Ojasella on yli 20 vuoden kokemus energia-alan johto- ja kehitystehtävistä alan suurimmissa yrityksissä Pohjoismaissa ja Baltiassa.

”Olen seurannut aurinkoenergian nopeaa kehitystä kilpailukykyisimmäksi sähköntuotantomuodoksi sähkö-, energiaratkaisu- ja konsultointiyhtiöiden palveluksessa. Aurinkosähkö on kymmenen vuoden sisällä varmasti rakennetuin yksittäinen sähköntuotantomuoto Euroopassa. On etuoikeus saada kehittää Pohjoismaiden johtavaa aurinkosähköyritystä nopeasti kasvavassa markkinassa ja globaalia ilmastotavoitetta tukien”, sanoo Ojanen.

Naps Solar Oy:n pääomistaja on Taaleri Kiertotalous Ky, joka rakensi yhdessä johdon ja muiden omistajien kanssa vahvasti pääomaintensiivisessä markkinassa toimivalle yhtiölle uuden kasvun ja kansainvälistymisen strategian. Kasvua haetaan sekä teollisessa-, kaupallisessa- että kuluttajamarkkinassa, niin Suomesta kuin kansainvälisesti. Yrityksen nykyisestä ulkomaankaupasta suurin osa suuntautuu Afrikkaan.

Jussi Ojasen monipuolinen kokemus energia-alasta sekä syvä tuntemus toimintaympäristöstä vahvistavat entisestään Napsin asiantuntijaorganisaation mahdollisuuksia tuottaa kilpailukykyisiä ja edistyksellisiä aurinkoenergiaratkaisuja. Napsilla on vahva brändi ja Ojasella näyttöjä kannattavan kasvun tekemisestä. Kasvusuunnitelma koostuu useista mielenkiintoisista aihioista ja uskon Jussi Ojasen olevan erinomainen henkilö johtamaan yhtiötä tässä muuttuvassa ympäristössä. Naps tulee vahvistamaan asemaansa entisestään niin Suomessa kuin ulkomaillakin”, summaa Napsin hallituksen puheenjohtaja Pontus Oinonen.

 

 

Lisätietoja

Naps Solar Oy

Jussi Ojanen, toimitusjohtaja, 050 453 6801

Pontus Oinonen, hallituksen puheenjohtaja, 040 515 7751

Alexandra Naumanen, viestintäjohtaja, 0500 480 161

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>