3

Jaa kokemuksia aurinkokeräinjärjestelmän tai muun paikallisen energiatuottojärjestelmän hankkimisesta ja käytöstä

Hei!

Oletko viime vuosina ottanut käyttöön aurinkokeräinjärjestelmän tai muun paikallisen energiatuottojärjestelmän? Kiinnostaisiko sinua jakaa kokemuksia tutkimustarkoitukseen ja yleiseksi hyödyksi?

Teknologian tutkimuskeskus VTT:n tutkimusprojektissa selvitämme paikallisten energiajärjestelmien hankinnan taustalla olevia motiiveja sekä kuulemme edelläkävijäkotitalouksien kokemuksia.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan haastatteluun, otathan yhteyttä sähköpostitse:

hannele.ahvenniemi@vtt.fi tai puhelimitse: 040 1828122.

Hannele Ahvenniemi

Research Scientist, M.Sc. (Tech.), M.Soc.Sc.

VTT Technical Research Centre of Finland

Ecoefficient districts

 

Tutkimus liittyy Suomen akatemian rahoittamaan EVIDENCE (Evaluating Smart Incentives in Social Formation of Energy Choices) -hankkeeseen.

EVIDENCE projektin tavoitteena on ymmärtää ja tarjota kuluttajille uusia työkaluja ja mahdollisuuksia eri energiamuotojen valitsemiseksi. Tämän hetken mittarit (dynaaminen energian hinnoittelu, palautetieto energian kulutuksesta, sosiaaliset kampanjat, ja perinteinen sosiaalinen media) vaikuttavat vain osittain kuluttajien käyttäytymiseen ja energiamuotojen valintaan. Eri menetelmiin ja kenttätyöhön pohjautuen projektissa kehitetään uusia malleja (kotitalouksille, yhteisöille, asuinalueille, yhteiskunnalle) ja teknologioita (rakennus, energiajärjestelmät, laitteet). Ainutlaatuisessa GreenCampus livinglab ympäristössä kehitetään ja testataan palveluja joissa yhdistyvät energian tarve- ja ekopalaute, päätöksentekojärjestelmät ja dynaaminen hinnoittelu.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>