3

GreenEnergy Finland finaaliin European Business Awards -kilpailussa

GreenEnergy Finaland Oy on nimetty yhdeksi finalistiksi ja Ruban d’Honneur tunnustuksen vastaanottajaksi 2016/17 European Business Awards (EBA) yrityskilpailussa, jota sponsoroi RSM.

 

Yrityksen finaaliin valitsi kansallisten voittajien joukosta arvostettu tuomaristo, joka koostuu eurooppalaisista talousvaikuttajista, politiikoista, akateemikoista ja yrittäjistä. Seuraavaksi tuomaristo haastattelee erikseen jokaisen 110 finalistista tehdäkseen lopullisen päätöksen kilpailun eri kategorioiden voittajista, jotka tullaan julkistamaan juhlagaalassa Dubrovnikissä, Kroatiassa 4. toukokuuta.

”Olemme innoissamme, erittäin tyytyväisiä, ylpeitä ja samalla riittävän nöyriä ymmärtämään, että tämä matka ei vielä ole lakipisteessään”, kertoo Miko Huomo, GreenEnergy Finland Oy:n pääosakas.

European Business Awards -kilpailu perustettiin tukemaan Euroopan laajuisen vahvemman liiketoimintayhteisön syntymistä. Tänä vuonna kilpailun ensimmäiseen vaiheeseen osallistui yli 33 000 yritystä. RSM, kansainvälinen tilintarkastus-, vero-, ja konsulttipalveluja tarjoava ketju, on kilpailun pääsponsori ja on ollut tukemassa kilpailua sen perustamisesta lähtien.

Adrian Tripp, toimitusjohtaja European Business Awards sanoi: ”Tässä taloudellisesti kovassa tilanteessa kasvaminen, innovatiivisyys ja menestys on todella merkittävä yhdistävä tekijä kaikilla tämän vuoden Ruban D’Honneur tunnustuksen saajilla. Eurooppa tarvitsee lisää sellaisia yrityksiä kuin nämä. Onnittelut kaikille kovatasoisessa kilpailussa tunnustuksen saaneille ja loppukilpailuun valituille yrityksille.”

GreenEnergy Finland osallistuu myös yleisöäänestyksen, jossa yleisö valita oman suosikkinsa kunkin maan kansallisista voittajista. Voit äänestää GEF:iä osoitteessa www.gef.fi/eba. Jokaisesta maasta eniten ääniä saanut yritys julkistetaaan 6. maaliskuuta.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

GEF: Miko Huomo, Executive Partner, GEF +358 (0)50 410 1270 tai email miko.huomo@gef.fi

EBA: Vanessa Wood, European Business Awards +44 (0) 796 6666 657 tai email vanessa.wood@businessawardseurope.com

 

EUROPEAN BUSINESS AWARDS (EBA)

RSM on pääsponsorina European Business Awards -kilpailussa. Kilpailun päätarkoitus on osaltaan tukea voimakkaamman ja menestyksekkäämmän yritystoiminnan kehittymistä Euroopassa. European Business Awards auttaa tuomaan esille hyviä esimerkkejä ja menestyksekkäitä toimintamalleja ja tuo esille menestyviä yrityksiä ja edesauttaa niiden tunnettuisuuden leviämistä ja luo uusia kontakteja.

European Business Awards -ohjelma palvelee eurooppalaista liiketoimintayhteisö seuraavilla tavoilla:

  • Se juhlistaa ja kannustaa yksilöitä ja organisaatioita menestykseen
  • Se julkaisee ja promotoi esimerkillisiä yritystarinoita huippuosaamisesta
  • Se kytkeytyy osaksi Euroopan elinkeinoelämää luoden keskustelua avainkysymyksistä

European Business Awards järjestetään nyt jo kymmenettä kertaa. Tähän maksuttomaan kilpailuun osallistui tänä vuonna yli 33.000 yritystä 34 maassa. Viime vuonna julkisia ääniä jaettiiin yli 22 700 kappaletta ympäri Eurooppaa. Twitter @rsmEBA tai Facebook @businessawardseurope.

Kilpailua sponsoivat RSM, ELITE ja PR Newswire.

RSM

RSM International on maailman kuudenneksi suurin tilintarkastusketju, joka käsittää yli 760 toimistoa runsaassa 120 maassa ympäri maailman. Tilintarkastusketjuun kuuluvien jäsenyritysten liikevaihto vuonna 2015 oli lähes 4,2 miljardia euroa ja se työllisti yli 38 000 talousalan ammattilaista. RSM Internationalin jäsenet ovat itsenäisiä yrityksiä, joiden yhteisenä pyrkimyksenä on tuottaa korkealaatuisia asiantuntijapalveluita sekä RSM Internationalin kotimarkkinoilla toimiville asiakkaille että kansainvälisillä markkinoilla toimiville asiakkaille.

GEF

GreenEnergy Finland Oy (GEF) on vuonna 2010 perustettu ja nopeasti kasvava Suomen johtava aurinkosähkö- ja energianhallintaratkaisuihin erikoistunut yritys. Yrityksen vahvuuksia ovat ensiluokkainen teknologinen osaaminen sekä kyky toimittaa vaativia, asiakaskohtaisesti suunniteltuja ratkaisuja ja projektikokonaisuuksia myös kansainvälisille markkinoille. Lisäksi yritys kehittää pilvipohjaista tuotannonseuranta-, energianvarastointi- ja kulutuksenohjausjärjestelmää, joka toimii osana hajautetun energiataseen hallintaa ja tukee energiatehokkuutta sekä aurinkoenergian hyödyntämistä kiinteistötasolla.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>