BCDC Energia -tutkimushankkeen verkkosivut avattu

10.2.2016 Uutiset | Avainsanat:

Juuri avattujen BCDC Energia -tutkimushankkeen verkkosivujen tehtävä on välittää tietoa ja tunnelmia tieteidenvälisen hankkeen tutkimus- ja kehitystyöstä. Sivuilta löytyy muun muassa koko hankkeen ja yksittäisten tutkimusryhmien esittelyt, tutkimustyön vaiheista kertovat uutiset sekä tutkijoiden persoonallisella otteella laatimat blogit. Seuraamalla verkkosivujen uutisointia päästään mukaan tieteen tekemiseen. Jatkossa verkkosivuilla kerrotaan esimerkiksi energiasää-ennusteen kehittämisestä.

 

Verkkosivutyöskentelyssä ovat olleet aktiivisesti mukana kaikki BCDC Energian viisi tutkimusryhmää. BCDC Energian tutkimusjohtaja Rauli Svento kiittelee tutkijoiden osallistumista. ”Tutkijat ovat tehneet arvokasta työtä tieteen popularisoimiseksi ja luoneet visuaalista identiteettiä osallistumalla kuvitustyöhön. Näin sivut tuovat esiin tutkimusryhmien tavoitteita ja -aloja monin tavoin.”

 

Bcdcenergia.fi-sivulla on mahdollisuus tutustua hankkeeseen ja sen esittämiin mielenkiintoisiin ja haastaviin tutkimuskysymyksiin.

 

Lisätietoja

tutkimusjohtaja Rauli Svento 0294 482912, rauli.svento@oulu.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>